Gratin Endives Bechamel
Gratin Endives Bechamel. Une recette végétarienne au four pour accompagner vos pats. Drizzle with olive oil, rubbing evenly to coat.
Bring a large pot of lightly salted water to a boil over medium-high heat. Verser les endives égouttées dans un plat à gratin. In the meantime, prepare the bechamel sauce.
Dans une sauteuse, faire revenir l'échalote dans la matière grasse.
Egouttez les endives et enroulez-les une par une dans une tranche de jambon puis places-les dans un plat à gratin.
Recouvrez-les de béchamel, parsemez de fromage râpé. Whisk in the flour, and stir until the mixture becomes paste-like and golden brown. Coupez le feu quand la béchamel a épaissi et a pris un aspect crèmeux.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Grinstead David
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Gratin Endives Bechamel"
Enregistrer un commentaire